Box has been delivered!!

Box of August by Mariella

Mariella
Posted by: Mariella

"...de liefde is met de jaren gegroeid. Wijn staat bij mij gelijk aan “genieten” en dat doe ik graag..."


"Ik geloof dat je met al jouw zintuigen proeft en, een mooie omgeving, fijn gezelschap en sfeer de smaak positief beïnvloeden. Zo tijdens mijn favoriete seizoen en in het gezelschap van andere wijnliefhebbers ben ik dus behoorlijk gekleurd en heb uiteindelijk, al zeg ik het zelf, een zomers pakket met pit bij elkaar geproefd!"

Gorgo Bardolino - Corvina, Rondinella, Molinara

Gorgo Bardolino - Corvina, Rondinella, Molinara

“De Gorgo Bardolino verraste mij daarna het meest. Ik drink doorgaans geen rosé maar werd oprecht door de smaak gegrepen; fruitig, droog en met een “bite”..tja, hoe leg je zoiets uit. Heerlijk!”

Rosso di Forca - Montepulciano, Sangiovese

Rosso di Forca - Montepulciano, Sangiovese

“Just how I like my red’s: De chique Rosso di Forca van Centanni is een Italiaanse biologische wijn met een echte lekkere nasmaak. Het is een kruidige maar zachte wijn, weinig tannine, tintjes zuur en eiken maar vooral kruidig."

Vincent Lacour - Sauvignon Blanc

Vincent Lacour - Sauvignon Blanc

“Ook hier verras ik mezelf weer en heb ik een Touraine Sauvignon in mijn pakket opgenomen. Een wijn met Umhpfff! Een licht zuurtje, weelderig, fris en klein rokerig smaakje…yummie”

iLauri Salto - Sangiovese

iLauri Salto - Sangiovese

"Een prachtige volle, licht zoete, frisse rode wijn van een wijngaard die aan de Adriatische zee ligt… je kunt je er iets bij voorstellen wanneer je deze wijn proeft. Echt een aanrader voor de (na)zomer in de tuin met een bordje anti-pasti!"

Hain - Piesporter Riesling

Hain - Piesporter Riesling

"Een Duitse kanjer van de Riesling druif: de Piesporter van Hain, ook uit 2015 én uit het Moezel gebied. Droog, fris en de typische smaak van mineralen… grond, vocht, stenen… en dan toch weer zo’n vleugje fruit. Raarrrrr maar waar en lekkerrrr..."

Domaine Felines Jourdan - Chardonnay

Domaine Felines Jourdan - Chardonnay

“Mijn absolute favoriet van het pakket is de Chardonnay Roussanne van het wijnhuis Felines-Jourdan. Een match made in heaven qua druiven en een heerlijk droge, licht ziltige en citrus smaak ervaring… och wat lekker gewoon! Ik droom weg ...."

The number of boxes I will receive: 01