Box has been delivered!!

Box of May by Eric

Eric
Posted by: Eric

...


...

Pere Ventura - Cava Primer

Pere Ventura - Cava Primer

"Mousserende witte wijn heet Cava als hij uit Catalonië komt. In tegenstelling tot het onrustige nieuws uit deze Spaanse streek is deze wijn een gebalanceerde vredestichter. Niet te bitter, niet te zuur, niet muf maar een verfrissende vriend voor in de lente en zomer."

Villa Wolf - Pinot Noir

Villa Wolf - Pinot Noir

"Het eerste wat me opviel is dat je door de wijn heen kan kijken. Bij rode wijn is dat vaak niet zo. Bij Pinot Noir echter wel. Even ruiken: Eikenhout! Ook de smaak is geweldig; donkere bessen. Hier hoor je rood vlees bij te eten."

Casa Ferreirinha - Esteva Douro Red

Casa Ferreirinha - Esteva Douro Red

"Portugese wijn uit de streek waar traditioneel de Port wordt gemaakt. De rode wijnen uit Douro zijn over het algemeen vol van smaak. De druiven krijgen lekker veel zon. Deze droge wijn is voor mensen die van Cabernet Sauvignon houden. Maar dan wel met meer fruit; bramen, kersen en pruimen."

Villa Wolf - Riesling Dry

Villa Wolf - Riesling Dry

"Duitse degelijkheid. Heerlijk als iets is wat je verwacht of zelfs hoopt. Een geweldige Riesling. Maak er alsjeblieft wel een heerlijke Risotto bij. Liefst met mosselen of kokkeltjes."

iLauri - Nora Chardonnay

iLauri - Nora Chardonnay

"Wijn is een natuurproduct dat mede wordt beïnvloedt door de grond, de streek en het weer. Als het goed is smaakt dus geen enkele Chardonnay hetzelfde. Deze Nora is hiervan het ultieme voorbeeld. Een échte volle Chardonney maar met écht een eigen karaktertje. We ruiken en proeven roze bloemetjes en de afdronk heeft een fijn bittertje. Wat een avontuur!"

iLauri - Bajo Montepulciano

iLauri - Bajo Montepulciano

"Volle droge rode wijn van wijngaarden aan de voet van de Alpen. De smaak begint wat zoetig en wordt dan heerlijk droog. Mocht je deze zomer een homp vlees op de barbecue leggen trek er dan deze wijn bij open."

The number of boxes I will receive: 01