Box has been delivered!!

Box of September by Erik

Erik
Posted by: Erik

"'Discover your taste' gaat absoluut voor mij op. Recentelijk ben ik wijn meer gaan waarderen, wat niet wegneemt dat ik, als ik voor het wijnschap sta, nog steeds geen notie heb wat te kiezen en terugval op hetgeen ik al ken..."


"Sinds ik maandelijks een box ontvang, word ik ontzorgd, maak ik kennis met een brede variatie aan wijnen en heb ik ook mijn gasten blij kunnen verrassen met pareltjes uit de doos. Voor oktober was het aan mij de uitdaging om een selectie te maken. De proeverij met de mannen van Winenetwork was een waar feestje. Het resultaat, een rondreis door verschillende continenten en een smaakvariatie zo onstuimig als de herfst kan zijn."

Bush Telegraph – Pinot Grigio

Bush Telegraph – Pinot Grigio

All the way from Down Under een zeer heldere en frisse Pinot Grigio met aroma’s van peer, citrus en groene appels.

Château Laulerie - Bergerac Blanc Sec

Château Laulerie - Bergerac Blanc Sec

Persoonlijk is deze frivole Franse wijn mijn favoriet uit de box. Een frisse en fruitige wijn, heerlijk voor op een feestje of bij het aperitief.

Piedra del Mar – Albariño

Piedra del Mar – Albariño

Een vrolijke Spaanse verrassing. Ideaal als visbegeleider of voor bij de laatste zonnestalen op het terras.

Villa Wolf – Gewürztraminer

Villa Wolf – Gewürztraminer

De druivensoort Gewürztraminer zegt het al: Gewürz = kruidig. Daar waar de Gewürztraminer vooral bekend is als een zoete wijn, is deze Gewürztraminer van onze oosterburen mooi strak droog, terwijl hij wel die kruidige smaken heeft. Een heerlijke wijn bij een visgerecht.

Altos las Hormigas - Colonia las Liebres Bonarda

Altos las Hormigas - Colonia las Liebres Bonarda

Een soepele Argentijnse wijn met in het smaakpalet rijp klein rood fruit, chocola en zoethout. De wijn heeft een prettige afdronk met zijde zachte tannines.

Progetto Lageder - Merlot Cabernet

Progetto Lageder - Merlot Cabernet

Verrassend! Ik ben geen rode wijn drinker, maar hier word ik blij van. Deze Italiaanse wijn is soepel met een fruitig karakter. Het lijkt licht, maar heeft voldoende pit.

The number of boxes I will receive: 01